Cégünkről.

Cégünk 2010-ben családi vállalkozásként kezdte tevékenységét. Az induló vállalkozás az első időszakban, utángyártott alkatrészek importálásával, és magyarországi kiskereskedelmével foglalkozott.
Az elmúlt évek alatt a Net-Agro Kft. sikeres üzletpolitikájának köszönhetően dinamikusan fejlődött, így lehetővé vált, hogy tevékenységét is tovább bővíthesse. Az utángyártott alkatrészeken kívül, később mezőgazdasági munkagépek alkatrészeivel, valamint J.D. alkatrészek kereskedelmével is kiegészült.
A tekintettel megváltozott piaci igényekre, ma már lehetőségük van a partnereiknek itthon és külföldön is, a WEB áruházunkon keresztül történő alkatrész rendelésre, melyet 24-48 órán belül gyorspostával juttatunk el a megadott címre.

A beszállítóink biztos garanciát jelentenek arra, hogy a legkedvezőbb árakon és kifogástalan minőségben, szolgálhassuk ki partnereiket a jövőben is.

Szolgáltatásaink.

Mezőgazdasági gép, és munkagép alkatrészek kereskedelme. BELARUS – MTZ, BUHLER, VERSATILE, CARRARO, CASE iH, CATERPILLAR, CHALLENGER, CLAAS, DEUTZ-FAHR, DIECI, ENERGREEN, FARESIN, FENDT, FRANZ KLEINE,.GREGOIRE, HÜRLIMANN, JCB, JOHN DEERE, KAMAZ, KRONE, KUBOTA, LAMBORGHINI, LANDINI, LAVERDA, LINDNER, MAC DON, MANITOU, MASSEY FERGUSON, McCORMICK, MERLO, MTS-SANDEI, NEW HOLLAND, RENAULT, ROPA, SAME, STEYR, URSUS, VALPADANA, VALTRA gépek hibakód olvasása, diagnosztizálása. A teljes John Deere gép paletta elektromos, hidraulikus diagnosztizálása, javítása, alkatrészeinek kiszállítása saját teherautóval (Gyula 50 Km-es vonzáskörzetében). Futárszolgálattal Magyarország, és a környező országok területére. A szállításról bővebb információt a szállítási információk menüpont alatt olvashat.

Célok:

Számunkra vevőink elégedettsége lehet az egyetlen, a legfontosabb cél.
Ennek rendeljük alá üzletpolitikánkat, szolgáltatásaink kialakítását. Ez az elv egyúttal meghatározza fejlődési irányunkat is, hiszen mind az új termékek kiválasztásánál, mind a kapcsolódó háttér szolgáltatások kialakításában meghatározó szerepe van.

Minőségpolitika:

Beszállítóink kiválasztásakor mindig elsőrendű szempont, hogy kiemelkedően jó minőségű terméket kínáljanak, hiszen meggyőződésünk, hogy a silány minőségű “dömpingtermékekkel” nem lehet hosszú távú, kölcsönös bizalmon alapuló sikereket elérni. Lehetőségeinkhez mérten nem csak magát a terméket szeretnénk értékesíteni, hanem a hozzá tartozó háttér szolgáltatások területén is a maximumot nyújtani, hogy a már meglévő és leendő vevőink egyaránt élvezhessék cégünk minőségpolitikájának gyümölcseit.