Cégünkről

Cégünk 2010-ben családi vállalkozásként kezdte tevékenységét. Az induló vállalkozás az első időszakban, utángyártott alkatrészek importálásával és magyarországi kiskereskedelmével foglalkozott.

Az elmúlt évek alatt a Net-Agro Kft. sikeres üzletpolitikájának köszönhetően dinamikusan fejlődött, így lehetővé vált, hogy tevékenységét is tovább bővíthesse. Az utángyártott alkatrészeken kívül, később mezőgazdasági munkagépek alkatrészeivel, valamint John Deere alkatrészek kereskedelmével is kiegészült.

A tekintettel megváltozott piaci igényekre, ma már lehetőségük van a partnereinknek itthon és külföldön is, a WEB áruházunkon keresztül történő alkatrész rendelésre, melyet 24-48 órán belül gyorspostával juttatunk el a megadott címre.

A beszállítóink biztos garanciát jelentenek arra, hogy a legkedvezőbb árakon és kifogástalan minőségben, szolgálhassuk ki partnereinket a jövőben is.

 

Szolgáltatásaink: Mezőgazdasági gép, és munkagép alkatrészek kereskedelme, teljes John Deere gép paletta elektromos, hidraulikus diagnosztizálása, javítása, alkatrészeinek kiszállítása saját teherautóval (Gyula 50 Km-es vonzáskörzetében). Futárszolgálattal Magyarország területére.

 

Célunk: Számunkra vevőink elégedettsége lehet az egyetlen, a legfontosabb cél.

Ennek rendeljük alá üzletpolitikánkat, szolgáltatásaink kialakítását. Ez az elv egyúttal meghatározza fejlődési irányunkat is, hiszen mind az új termékek kiválasztásánál, mind a kapcsolódó háttér szolgáltatások kialakításában meghatározó szerepe van.

 

Minőségpolitika: Beszállítóink kiválasztásakor mindig elsőrendű szempont, hogy kiemelkedően jó minőségű terméket kínáljanak. Lehetőségeinkhez mérten nem csak magát a terméket szeretnénk értékesíteni, hanem a hozzá tartozó háttér szolgáltatások területén is a maximumot nyújtani, hogy a már meglévő és leendő vevőink egyaránt élvezhessék cégünk minőségpolitikájának gyümölcseit.